Cookie Consent by Free Privacy Policy GeneratorGa naar hoofdinhoud

Gereedschappen en accessoires

Chauffeurs- en werkplaatskits

Veelzijdige, toegankelijke en eenvoudig te gebruiken gereedschappen en accessoires verhogen het rijgevoel en het werkcomfort bij onverwachte mechanische reparaties. TEKSON transmissiesleutels, luchtpistolen, gereedschapskisten en tachograafaccessoires zijn een onmisbare set voor elke professionele bestuurder. Daarnaast kunnen de TEKSON producten ook met succes gebruikt worden in autowerkplaatsen, autodetailing studio's, vulcanisaties en huisgarages.

Het TEKSON assortiment omvat gereedschap en accessoires:

voor tachografen

Schijven voor analoge tachografen, thermopapier voor digitale tachografen, reinigingskaarten voor digitale tachografen, batterij voor digitale tachografen, snelheidsmeters, Tacho 3D.

voor vrachtwagens

Blaaspistolen en slangen: speciale en universele blaaspistolen, pneumatische luchtslangen, bandenslangen, bandenspuitpistolen met manometer.

wiel- en tandwielsleutels en doppen.

Andere: matten voor vrachtwagencabines, snelkoppelingen, deurbescherming voor brandstofvullingen en containers, kunststof wielblokken, kooktoestellen voor vrachtwagens, stofzuigers, O-ringen.

naar workshops

Autostoelen, magnetische polshandgrepen.

Gereedschap en toebehoren voor tachografen

TEKSON biedt universeel thermisch papier van de hoogste kwaliteit voor digitale tachografen en registratiebladen voor analoge tachografen, die zeer goed bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. Deze producten zijn geschikt voor alle tachografen. Wegstof, vuile bestuurderskaart, nicotine en airconditioning kunnen allemaal problemen veroorzaken met de werking van de tachograaf en de onjuiste aflezing ervan. TEKSON reinigingskaarten kunnen worden gebruikt om de chips in alle merken digitale tachografen te reinigen, zodat u voor uw apparatuur kunt zorgen en eventuele boetes kunt vermijden. De TEKSON accu voorziet uw tachograaf van duurzame energie en met de TEKSON snelheidsmeter kunt u de snelheid van uw voertuig aflezen door te meten hoe snel de wielen draaien. Als u geavanceerde oplossingen nodig hebt, kunt u met het 3D Tacho-apparaat snel en eenvoudig gegevens van bestuurderskaarten en digitale tachografen downloaden.

Gereedschap en accessoires voor vrachtwagens

Wiel- en tandwielsleutels en doppen

Tandwielsleutels zijn er in twee varianten - lange en korte steel - en zijn gemaakt van koolstofstaal, waardoor ze bestand zijn tegen mechanische schade. De lagering is een ander belangrijk voordeel dat bijdraagt tot hun functionaliteit en duurzaamheid op lange termijn.

Het TEKSON assortiment wordt aangevuld met hoogwaardige dopsleutels en doppen.

Blaaspistolen en slangen

TEKSON biedt hoogwaardige, speciale en universele blaaspistolen voor het reinigen van cabines. Met deze blaaspistolen kan stof gemakkelijk uit moeilijk bereikbare plaatsen worden geblazen. Elk van hen kan beschikken over een aansluiting speciaal voor DAF, MERCEDES-BENZ, RENAULT, IVECO, SCANIA voertuigen (afhankelijk van de versie bevat elke set 1 aansluiting voor een bepaald voertuigmodel) of een T-vormige aansluiting die compatibel is met verschillende vrachtwagenmodellen. Bovendien biedt TEKSON verschillende soorten luchtslangen, bandenslangen en meer.

Ander TEKSON gereedschap en toebehoren

We blijven werken aan de uitbreiding van het TEKSON-assortiment voor chauffeurs. Het resultaat is de introductie van vele nuttige accessoires zoals matten voor de vrachtwagencabine, snelkoppelingen, tankvul- en containerdeurbescherming, wielkeggen, truckkooktoestellen, stofzuigers of O-ringen. Elke chauffeur kan iets voor zichzelf vinden en zijn voertuig volledig uitrusten.

Gereedschap en accessoires voor werkplaatsen

TEKSON heeft twee soorten relaxfauteuils voor auto's ontwikkeld. De eerste is een opklapbare autorecliner voor garages, werkplaatsen en ook voor privégebruik. Hij biedt een comfortabele manier om onder en rond het voertuig te werken, omdat hij gemakkelijk tot de comfortabele zitting van een werkplaatskruk kan worden ingeklapt. De tweede is de kruipende autozetel, die wij vooral aanbevelen voor professioneel gebruik, omdat hij een ergonomische, voorgevormde vorm heeft om de wervelkolom in goede conditie te houden.

Met de magnetische polsband raakt u geen spijker of schroef meer kwijt. Dit handige accessoire trekt alle kleine metalen onderdelen aan en verzamelt ze. De robuuste nylon band past comfortabel om elke pols.

Download

CONTACT


e-mail: info@tekson.eu

Exclusief distributeur van TEKSON in Nederland: