Cookie Consent by Free Privacy Policy GeneratorGa naar hoofdinhoud

Ladingzekering

Beveiliging

Een goede zekering van de vervoerde lading is een prioriteit voor zowel de chauffeur als de afzender en ontvanger van het bestelde transport. Spanbanden, spanbandenbeschermers, ladingplanken, ladingstangen en antislipmatten minimaliseren het risico op beschadiging van ladingen tijdens transport en deze beschermen ook tegen financiële verliezen. Bovendien zorgen ze niet alleen voor de veiligheid van vervoerde goederen, maar ook voor de veiligheid van alle weggebruikers.

Wij zijn toonaangevend in de productie van ladingbeveiliging. Bovendien voldoen de producten van TEKSON aan de hoge Europese normen, TÜV SÜD en DEKRA.

      

Ons aanbod is inclusief:

 • Spanbanden
 • Onderdelen van spanbanden
 • Hoekbeschermers
 • Antislipmatten
 • Cargonetten
 • Hijsbanden
 • Lading planken
 • Ladingstangen

RATEL & SPANBANDEN

Ontworpen om ladingen op hun plaats te houden op vrachtwagens, aanhangwagens en andere vrachtvervoerders. Heavy-duty ratelriemen werken effectief door strak over een lading te ratelen en uw lading vast te zetten tijdens transport, opslag of tegen wind. U kunt uw lading eenvoudig vastzetten en stevig vastzetten met dit ratelbevestigingssysteem. De TEKSON lijn van riemen en stroppen bestaat uit hoogwaardige 100% polyester riemen en staal van hoge sterkte.

Reikwijdte van de breeksterkte: 1t tot 5t
Lengte beschikbaar: 3m tot 12m
Breedte beschikbaar: 25mm tot 50mm

TÜV SÜD-CERTIFICAAT

Hoekbeschermers, transportnetten, antislipmatten

De antislipmatten en riembeschermers zijn gemaakt van materialen met een hoge mechanische sterkte over een breed temperatuurbereik. Bovendien zijn de antislipmatten uit zorg voor het milieu gemaakt van gerecycleerd materiaal.

Wij produceren stalen, staal-rubber en kunststof hoekstukken voor gebruik in alle soorten transport. U kunt kiezen uit vele maten en hardheidsgraden.

Vrachtbeveiligingsnetten zijn gemaakt van duurzaam, soepel polyester. Ze hebben versterkte randen en een elastisch koord voor eenvoudige bevestiging.

Balken en spreiders

De bovenbalken zijn voorzien van twee antislipsloten om de lading horizontaal vast te zetten. Anderzijds kunnen de transportstangen met rubberen voetjes en verstelbaarheid zowel verticaal als horizontaal worden gebruikt. Door de scheiding van de laadruimte wordt de lading geïmmobiliseerd, waardoor de veiligheid van de goederen tijdens het vervoer toeneemt.

Alle TEKSON balken en vrachtbalken worden door DEKRA getest.

CONTACT


e-mail: info@tekson.eu

Exclusief distributeur van TEKSON in Nederland: